Tarieven

Voor particulieren/ onverzekerde zorgprestatie:

Investering : 150,- ex btw per uur 

neem contact op

Via de huisarts :

105,- per uur 

Na elke sessie ontvang je een nota van mij. Aan het einde van de behandeling maak ik een eindnota op die je in kan dienen bij je zorgverzekeraar voor vergoeding.

Duur van de behandeling

Een gemiddelde behandeling bij mij duurt tussen de 8 en 13 sessies, maar kan ook korter of langer zijn. Er kunnen ook enkele sessies geboekt worden of alleen een intake. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking van 15 minuten.

neem contact op

Vergoedingen

Ik werk ongecontracteerd, dat wil zeggen, dat ik bewust geen contracten heb afgesloten met zorgverzekeraars. Op die manier houd ik de regie over de behandeling waar het hoort. In de kamer, bij mij en bij jou.  Ik verstrek geen gegevens aan de verzekeraar of aan het DIS, zoals je personalia, behandelplan of je diagnose. Hiervoor tekenen we aan het begin van de behandeling een privacyverklaring.

De zorgverzekeraar vergoedt volgens 5 producten. Transitie (1-2 gesprekken), Kort (5 gesprekken), Middel (8 gesprekken ), Intensief (12 gesprekken ) en Chronisch (12 gesprekken).

Er zijn ook diagnoses die de zorgverzekeraar niet vergoed zoals relatieproblemen, burn out of aanpassingsstoornis. Daarvoor geldt een OZP (onverzekerde zorgprestatie) tarief van 105 euro voor 45 minuten directe tijd.

Als GZ psycholoog word ik vanuit de basisverzekering vergoed. Bij een restitutiepolis krijgt je in de regel 100% van de sessies vergoed. Bij een naturapolis, wordt gemiddeld 75% van je kosten vergoed. Je dient rekening te houden met uw eigen risico, die wordt met je vergoeding verrekend. Ik adviseer je om dat goed in je polis na te kijken of contact op te nemen met je verzekeraar. Als je in aanmerking wilt komen voor een vergoeding door de verzekeraar is een verwijzing door de huisarts of een andere arts noodzakelijk. Soms worden een aantal sessies door een werkgever of het UWV vergoed. Vraag dat goed na om meer zekerheid te hebben over het financiële plaatje.

Tijdig afzeggen afspraak

Ik streef ernaar mijn wachtlijst zo kort mogelijk te houden en iedereen zo snel mogelijk een plek in mijn agenda te bieden. In het geval dat je de afspraak binnen 48 uur afzegt of niet nakomt, waardoor ik iemand anders heb moeten teleurstellen, ontvang je van mij een volledige nota voor die gemiste sessie. Deze kosten worden in de regel niet door de verzekeraar vergoed.